Selecteer een pagina

Succesvol en gezellig bezoek aan Sligro

Op 6 december waren wij, van OV5HB, met een grote delegatie weer te gast bij Sligro Roosendaal. Er werd ook dit keer weer een touringcar van firma de Groen beschikbaar gesteld en deze was goed gevuld met onze leden. De ontvangst bij Sligro was hartelijk en na een woord van welkom door onze voorzitter Tonny de Groen, kreeg wethouder Sanneke Vermeulen het woord. Zij complimenteerde onze ondernemersvereniging met de diverse activiteiten van het afgelopen jaar en natuurlijk ook met de geboekte resultaten, 

zoals met name het behalen van ons KVO-certificaat. In 2023 ontving OV5HB hiervoor een mooie subsidie en deze wordt ook in 2024 weer verlengd.

Na dit officiële deel mochten we ook nu weer gaan proeven van uitmuntende lekkernijen met de bijpassende wijnen die Sligro speciaal voor ons die avond geselecteerd had. Dit alles viel goed bij de OV5HB leden in de smaak. Tussen de lekkernijen door diende er ook nog een raadsel te worden opgelost wat uiteindelijk een winnaar opleverde.

Tevreden kijken wij terug op een goede jaarlijkse traditie met gezelligheid, onderling contact en uiteraard de vele lekkere hapjes en drankjes.

Na het bezoek bij Sligro waren we vervolgens uitgenodigd bij Waain, alwaar nog even kon worden bijgepraat en nagenoten met een goed glas wijn. Hier werd de avond gezellig afgesloten. Iedereen bedankt voor de goede opkomst en tot volgend jaar.